Kjetil Thulin
Daglig leder / Øgreid Eiendom

Etablere deg i Herbarium?

Fyll inn kontaktinformasjonen din så kontakter vi deg for en presentasjon av butikklokalene vi har for utleie. Stor fleksibilitet på både størrelse og plassering!
x

Herbarium

Shopping

En god ramme for handel.
Alle dager. Pluss lørdag.

I alle år har Straen Senteret, det som nå skal bli til Herbarium, vært et av regionens mest populære handlesenter. Og med 10.000 kvm handel og mange kjekke butikker i bygget, vil vi alltid jobbe målrettet for å kunne tilby akkurat det du trenger – til hverdags – og til helg.

Spennende butikker

Miksen av butikker har alltid vært bra på Straen Senteret. Derfor er det også svært gledelig at alle de viktigste butikkene våre også er med videre når senteret nyåpner som Herbarium i slutten av 2019. Og med et senter i utvikling skapes det også rom for nye aktører – det er derfor kjekt å kunne meddele at også de etablerte butikkonseptene Gullkilden og Dyrego Zoo blir en del av senteret. 

entusiastiske MEDARbeidere


Entusiastiske og glade medarbeidere har alltid vært senteret sitt varemerke. Og med de nye butikkonseptene på plass når Herbarium åpner dørene for fullt, satser vi på å ha enda flere glade mennesker samlet under ett tak - både handlende og arbeidende.

Les mer om det som finnes idag på senteret, på Straen Senterets egne nettsider.
Besøk Straen Senteret
Tekst

Opp - opp - opp!


Himmel helt ned i 1.etasje er ikke hverdags, men det blir det i Herbarium. Med inngang fra gateplan i Lars Hertervigsgate, kommer du inn i det som blir det nye senterets aula.

Fra bakkeplan kan du ta rulletrappen opp til butikkene i 2 etasjen. Du kan også ta turen videre oppover og ut på byens nye bypark på taket, hvor du kan nyte utsikten utover byen.

Parkering


Selvsagt – det blir parkering i 2. etasje, og i tilknyttet offentlig parkeringsanlegg med 310 plasser og direkte adkomst med heis til senteret og kontorene.

Bypark på taket

Taket blir et av byens flotteste oppholdsrom med  utsikt utover byen. Parken blir derfor et naturlig sted å nyte en kopp kaffi eller en liten lunsj. Tilkomst er enkelt enten via trapper fra Lars Hertervigs gate, gjennom hovedbygget eller ovenfra Løkkeveien.

Litt fakta om Shopping

Total areal kvm
10.000
Antall butikker
20-25
Parkering
400
Kontakt utbygger: Kjetil Thulin  |  975 24 211  |  kt@ogreid.no  |  Øgreid Eiendom Sentrum
Denne siden bruker informasjonskapsler for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskapsler og personvern i vår  personvernernerklæring.