Hr_Ankerbygget-1657a
Kjetil Thulin
Daglig leder / Øgreid Eiendom

Etablere deg i Herbarium?

Fyll inn kontaktinformasjonen din så kontakter vi deg for en presentasjon av butikklokalene vi har for utleie. Stor fleksibilitet på både størrelse og plassering!
x

Ledige lokaler

Rom for flere

arrow_scroll-01

Opptil 2.500 kvm butikk- og 
næringslokaler midt i sentrum

Tenker du nyetablering – tenker du vekst – tenker du Stavanger sentrum? I Herbarium vil du treffe likesinnede – derfor er det kanskje en idé og se litt nærmere på lokalene vi har ledig  i senteret – fra små kjekke nisjebutikklokaler og opptil 2.500 kvm på ett plan, det gir muligheter!

1.ETASJE – HAR MANGE KJEKKE "NABOER"

Første etasje i Herbarium begynner allerede å bli ganske fullt, men fremdeles er det noen muligheter for "de rette" konseptene som vil være med når "senter-innvielsen" skjer i oktober 2019. Og husk – her begynner vi ikke "fra scratch" – senteret har en lang historie både som EPA og Straensenteret så en del av kundene dine besøker oss allerede idag. Men kanskje kan nettopp din butikk/restaurant være det som trekker inn nye kunder fremover? Det som gjør Herbarium til det flotteste senteret i regionen. Ta kontakt for en nærmere presentasjon av lokalene.

2.ETASJE – FLEKSIBLE MULIGHETR

Større flater for å drive butikk er en mangelvare i Stavanger sentrum. Med butikk i 2.etasje i Herbarium får du en vekstmulighet midt i bykjernen, i et spennende bygg hvor det i tillegg til vanlige handelsbesøkende også vil jobbe folk i det som blir byens kanskje flotteste kontorlokaler (3.-7. etasje). 

De fleksible lokalene på opptil 2.500 kvm kan tilpasses de behovene man har – enten man vil dele opp i mindre seksjoner - eller åpne opp fullt i hele etasjen. Fra lokalene er det direkte tilgang til parkeringen, som også er tilknyttet 310 ekstra plasser i P-Kyrre. Den åpne løsningen med atrium i midten og ned i 1. etasje vil gi både mye lys og god oversikt slik at man ser butikkene i 2. etasje fra inngangen i 1. etasje. Butikk-sammensetningen i bygget har alltid vært bra, med "alt som trengs både til hverdags og helg".  

Vil du vite mer om dine muligheter?

Kontakt oss for en gjennomgang av prosjektet
KjetilT2
Kjetil Thulin
Daglig leder

Øgreid Eiendom Sentrum
Tlf: 975 24 211
E-post: kt@ogreid.no
 
Meretheweb
Merethe Svensen
Seniorrådgiver utleie

Øgreid Eiendom Sentrum
Tlf: 948 88 908
E-post: ms@ogreid.no
 

Aktuelle saker

Shopping

I​kke større, bare enormt mye bedre

Selve kjøpesenter-delen av Herbarium har ikke vokst i kvadratmeter, men sprenger grenser når det gjelder romslighet, fleksibilitet og organisering. Seniorrådgiver hos Øgreid Eiendom, Merethe Svensen, oppsummerer noen av hovedgrepene som er tatt for å skape gode butikklokaler tilpasset morgendagens butikksenter.
Byen

Nye tider i byen!

Med 17.000 kvadratmeter shopping og business midt i sentrum, er det ingen tvil om at Herbarium bringer noe nytt inn i bybildet. At bygget er tegnet av selveste Snøhetta og vil få egen bypark på taket, vitner om en satsing som varsler nye tider.
Folk

- Mine 3 tips for å lykkes med butikk på Herbarium

Vi har snakket med Helgø Meny sin ferskvaresjef Gunnstein Ullestad, som kan se tilbake på 17 suksessfulle år i senteret - så langt. Han deler noen av hemmelighetene som gjør at kundene kommer tilbake i butikken igjen og igjen. 

Opp - opp - opp!


Himmel helt ned i 1.etasje er ikke hverdags, men det blir det i Herbarium. Med inngang fra gateplan i Lars Hertervigsgate, kommer du inn i det som blir det nye senterets aula.

Fra bakkeplan kan du ta rulletrappen opp til butikkene i 2 etasjen. Du kan også ta turen videre oppover og ut på byens nye bypark på taket, hvor du kan nyte utsikten utover byen.
cam1-option1
Andre fordeler med å være i Herbarium?
Stavanger sentrum har idag den beste kollektivdekningen i regionen, samtidig finnes det god parkeringsdekning og enkel tilkomst i sentrum. I Ankerkvartalet, nærmeste nabo av Herbarium, er det i dag et etablert restaurant-og kontormiljø med selskaper innen bank, finans, advokat, konsulent og oljerelatert virksomhet. Prosjektet er tegnet av Snøhetta, og vil være med å utvikle Stavanger sentrum som en attraktiv destinasjon som arbeidsplass. Taket blir et av byens flotteste oppholdsrom med utsikt utover byen. Velbekomme!
Kontakt utbygger: Kjetil Thulin  |  975 24 211  |  kt@ogreid.no  |  Øgreid Eiendom Sentrum
Denne siden bruker informasjonskapsler for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskapsler og personvern i vår  personvernernerklæring.