Ledige lokaler

Rom for flere

arrow_scroll-01

Attraktive butikk- og næringslokaler
midt i Stavanger sentrum

Tenker du nyetablering? Tenker du utvikling ? I Herbarium vil du treffe likesinnede – derfor er det kanskje en idé og se litt nærmere på det siste lokalet på ca 200 kvm som vi har ledig, men vær rask!

KUN din butikk mangler - så er vi 100% utleid!

Det er gledelig å si at Stavangers nyeste shopping og business senter er tilnærmet fullt utleid. Herbarium er et spennende bygg hvor det i tillegg til vanlige handelsbesøkende også jobber folk i det som blir byens kanskje flotteste kontorlokaler (3.-7. etasje). 

Siste lokalet vi har ledig ligger i 2. etasje og er ca 200 kvm med hyggelige naboer som Dyregoo Zoo, InteriørHuset og SATS (flytter inn våren 2020). Den åpne løsningen med atrium i midten og ned i 1. etasje vil gi både mye lys og god oversikt slik at man ser butikkene i 2. etasje fra inngangen i 1. etasje. Butikk-sammensetningen i bygget har alltid vært bra, med "alt som trengs både til hverdags og helg". 

Fra lokalene er det direkte tilgang til parkeringen, som også er tilknyttet 310 ekstra plasser i P-Kyrre. Kanskje byens beste parkeringsdekning?

Vil du vite mer om dine muligheter?

Kontakt oss for en gjennomgang av prosjektet

Aktuelle saker

Shopping

Sabrura åpner idag 28. mai!

Helt siden Sabrura åpnet i Trondheim i 2012 har målet vært å gjøre sushi til norsk hverdagskost. Det har de klart. I dag er alle restauranter høyt elsket av folk i alle aldre og idag åpner de endelig hos oss på Herbarium!
 
Shopping

Trygg og god handel hos oss

Vi på Herbarium bryr oss om din og hverandres helse, og følger rådene fra Folkehelseinstituttet.
Folk

Ditt spisested for alle anledninger

Splitter nytt restaurantkonsept åpner i midten av mars. Vi har pratet med sjef for Sabrura, Preben Oosterhof.
Andre fordeler med å være i Herbarium?
Stavanger sentrum har idag den beste kollektivdekningen i regionen, samtidig finnes det god parkeringsdekning og enkel tilkomst i sentrum. I Ankerkvartalet, nærmeste nabo av Herbarium, er det i dag et etablert restaurant-og kontormiljø med selskaper innen bank, finans, advokat, konsulent og oljerelatert virksomhet. Prosjektet er tegnet av Snøhetta, og vil være med å utvikle Stavanger sentrum som en attraktiv destinasjon som arbeidsplass. Taket blir et av byens flotteste oppholdsrom med utsikt utover byen. Velbekomme!