Hr_Ankerbygget-1657a
Kjetil Thulin
Daglig leder / Øgreid Eiendom

Etablere deg i Herbarium?

Fyll inn kontaktinformasjonen din så kontakter vi deg for en presentasjon av butikklokalene vi har for utleie. Stor fleksibilitet på både størrelse og plassering!
x

Ledige lokaler

Rom for flere

arrow_scroll-01

Opptil 2.500 kvm butikk- og 
næringslokaler midt i sentrum

Tenker du nyetablering – tenker du vekst – tenker du Stavanger sentrum? I Herbarium vil du treffe likesinnede – derfor er det kanskje en idé og se litt nærmere på lokalene vi har ledig  i senteret – fra små kjekke nisjebutikklokaler og opptil 2.500 kvm på ett plan, det gir muligheter!

1.ETASJE – HAR MANGE KJEKKE "NABOER"

Vi har nå kun 1 lokale ledig i første etasje i Herbarium. Lokalet er tilrettelagt for restaurant/servering og med muligheter til utvidete åpningstider da det har ekstern inngang. Ta gjerne kontakt dersom du har et konsept som du tror vil passe inn i Herbarium. Og husk – her begynner vi ikke "fra scratch" – senteret har en lang historie både som EPA og Straensenteret så en del av kundene dine besøker oss allerede idag. Men kanskje kan nettopp din butikk/restaurant være det som trekker inn nye kunder fremover? Det som gjør Herbarium til det flotteste senteret i regionen. Ta kontakt for en nærmere presentasjon av lokalene.

2.ETASJE – FLEKSIBLE MULIGHETER

Større flater for å drive butikk er en mangelvare i Stavanger sentrum. Med butikk i 2.etasje i Herbarium får du en vekstmulighet midt i bykjernen, i et spennende bygg hvor det i tillegg til vanlige handelsbesøkende også vil jobbe folk i det som blir byens kanskje flotteste kontorlokaler (3.-7. etasje). 

I andre etasje har vi plass til større leietakere, for eksempel konsepter innen elektronikk, jernvare, interiør, treningssenter osv. De fleksible lokalene på opptil 2.500 kvm kan tilpasses de behovene man har – enten man vil dele opp i mindre seksjoner - eller åpne opp fullt i hele etasjen. Fra lokalene er det direkte tilgang til parkeringen, som også er tilknyttet 310 ekstra plasser i P-Kyrre. Den åpne løsningen med atrium i midten og ned i 1. etasje vil gi både mye lys og god oversikt slik at man ser butikkene i 2. etasje fra inngangen i 1. etasje. Butikk-sammensetningen i bygget har alltid vært bra, med "alt som trengs både til hverdags og helg".  

Vil du vite mer om dine muligheter?

Kontakt oss for en gjennomgang av prosjektet
KjetilT2
Kjetil Thulin
Daglig leder

Øgreid Eiendom Sentrum
Tlf: 975 24 211
E-post: kt@ogreid.no
 
Meretheweb
Merethe Svensen
Seniorrådgiver utleie

Øgreid Eiendom Sentrum
Tlf: 948 88 908
E-post: ms@ogreid.no
 

Aktuelle saker

Shopping

Varige verdier som skinner

Alt som glitrer er ikke gull, men hos Gullkilden finner du varige verdier som skinner om kapp.
Shopping

På lag med dyrene

Hos Dyrego Zoo er det dyrenes ve og vel som står i sentrum.
Byen

En levende by full av muligheter

Det er alltid noe spennende som skjer i Stavanger. Å styrke byens posisjon er noe mange har ønsket lenge.

Opp - opp - opp!


Himmel helt ned i 1.etasje er ikke hverdags, men det blir det i Herbarium. Med inngang fra gateplan i Lars Hertervigsgate, kommer du inn i det som blir det nye senterets aula.

Fra bakkeplan kan du ta rulletrappen opp til butikkene i 2 etasjen. Du kan også ta turen videre oppover og ut på byens nye bypark på taket, hvor du kan nyte utsikten utover byen.
cam1-option1
Andre fordeler med å være i Herbarium?
Stavanger sentrum har idag den beste kollektivdekningen i regionen, samtidig finnes det god parkeringsdekning og enkel tilkomst i sentrum. I Ankerkvartalet, nærmeste nabo av Herbarium, er det i dag et etablert restaurant-og kontormiljø med selskaper innen bank, finans, advokat, konsulent og oljerelatert virksomhet. Prosjektet er tegnet av Snøhetta, og vil være med å utvikle Stavanger sentrum som en attraktiv destinasjon som arbeidsplass. Taket blir et av byens flotteste oppholdsrom med utsikt utover byen. Velbekomme!
Kontakt utbygger: Kjetil Thulin  |  975 24 211  |  kt@ogreid.no  |  Øgreid Eiendom Sentrum
Denne siden bruker informasjonskapsler for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskapsler og personvern i vår  personvernernerklæring.