Ledige lokaler

Rom for flere

arrow_scroll-01

Attraktive butikk- og næringslokaler
midt i Stavanger sentrum

Tenker du nyetablering? Tenker du utvikling ? I Herbarium vil du treffe likesinnede – derfor er det kanskje en idé og se litt nærmere på det siste lokalet på ca 200 kvm som vi har ledig, men vær rask!

KUN din butikk mangler - så er vi 100% utleid!

Det er gledelig å si at Stavangers nyeste shopping og business senter er tilnærmet fullt utleid. Herbarium er et spennende bygg hvor det i tillegg til vanlige handelsbesøkende også jobber folk i det som blir byens kanskje flotteste kontorlokaler (3.-7. etasje). 

Siste lokalet vi har ledig ligger i 2. etasje og er ca 200 kvm med hyggelige naboer som Dyregoo Zoo, InteriørHuset og SATS (flytter inn våren 2020). Den åpne løsningen med atrium i midten og ned i 1. etasje vil gi både mye lys og god oversikt slik at man ser butikkene i 2. etasje fra inngangen i 1. etasje. Butikk-sammensetningen i bygget har alltid vært bra, med "alt som trengs både til hverdags og helg". 

Fra lokalene er det direkte tilgang til parkeringen, som også er tilknyttet 310 ekstra plasser i P-Kyrre. Kanskje byens beste parkeringsdekning?

Vil du vite mer om dine muligheter?

Kontakt oss for en gjennomgang av prosjektet
Meretheweb
Merethe Svensen
Seniorrådgiver utleie

Øgreid Eiendom Sentrum
Tlf: 948 88 908
E-post: ms@ogreid.no
 
sigveMyd
Sigve Mydland
Senterleder 

Herbarium
Tlf: 920 92 111
E-post: senterleder@herbarium.no
 

Aktuelle saker

Folk

Ditt spisested for alle anledninger

Splitter nytt restaurantkonsept åpner i midten av mars. Vi har pratet med sjef for Sabrura, Preben Oosterhof.
Folk

InteriørHuset - en levende nisjebutikk

- Ingenting er bedre enn å få gaver med supergod kvalitet. For eksempel håndklær, sengetøy, laken, dyner og puter, svarer Ståle Andersen når vi spør om noen gode tips for julegaver.
Folk

Upstairs - en butikk med koselig atmosfære

På torsdag 14.november åpner Upstairs på Herbarium. 
Kundene kan glede seg til en inspirerende butikk som bugner av varer i en koselig atmosfære med hyggelig betjening.

Opp - opp - opp!


Himmel helt ned i 1.etasje er ikke hverdags, men det har vi i Herbarium. Med inngang fra gateplan i Lars Hertervigsgate, kommer du inn i det som er det nye senterets aula.

Fra bakkeplan tar rulletrappen opp til butikkene i 2 etasje. Du kan også ta turen videre oppover og ut på byens nye bypark på taket, hvor du kan nyte utsikten utover byen.
cam1-option1
Andre fordeler med å være i Herbarium?
Stavanger sentrum har idag den beste kollektivdekningen i regionen, samtidig finnes det god parkeringsdekning og enkel tilkomst i sentrum. I Ankerkvartalet, nærmeste nabo av Herbarium, er det i dag et etablert restaurant-og kontormiljø med selskaper innen bank, finans, advokat, konsulent og oljerelatert virksomhet. Prosjektet er tegnet av Snøhetta, og vil være med å utvikle Stavanger sentrum som en attraktiv destinasjon som arbeidsplass. Taket blir et av byens flotteste oppholdsrom med utsikt utover byen. Velbekomme!