arrow_scroll-01

Herbarium

Business Center

En god ramme for nybiz.
Og mer biz.

Med 7.500 kvm i det som har blitt et flott kontorbygg i sentrum, legger Herbarium de gode rammene for at forretning skal spire og gro inn i fremtiden. Topp standard, energieffektive- og fleksible løsninger skal gjøre dette til "the place to be". Det tidligere Straen- senteret innerst i vågen har en svært sentral beliggenhet, rett ved kommunikasjonsknutepunktet for buss, tog, båt og flybuss.

Kontorkonsept med "det lille ekstra"

Kontor Pluss
Det vil bli etablert attraktive fellesarealer med blant annet møteromsenter, kafe, kantine- og garderobe fasiliteter. En felles resepsjon med «hotellfølelse», som ivaretar gjester på en god måte. Det serveres kaffe i lobbyen, eller man kan bestille servering direkte til møterommene. Tilgang til felles møteromsenter gir en fleksibilitet for leietaker gjennom at man har behov for færre møterom i sine egne eksklusive lokaler. På denne måten kan man bruke kontorarealene mer effektiv.

Fellesareal
De ansatte vil være godt ivaretatt gjennom flotte garderobefasiliteter, kantine og alle andre servicetilbud man finner i et bysentrum. Det er kjøpesenter i byggets 1. og 2. etasje med dagligvare og vinmonopol. Det vil etableres forskjellige serviceordninger i dialog med leietakerne i bygget. Dette slik at man kan til eksempel levere en skjorte som skal på rens i resepsjonen, eller bestille dekkskift på bilen.
 
  • Resepsjon, kafe og stor lobby
  • Møteromssenter – ca 14 møterom
  • Kantine
  • Garderober Selvstendige enheter i 3. etasje:
  • Restaurant
  • Treningssenter
H_H1A7158

En ny Business-destinasjon

Prosjektet er tegnet av Snøhetta, og vil være med å utvikle Stavanger sentrum som en attraktiv destinasjon som arbeidsplass.
H_H1A7603
shutterstock_387274849
shutterstock_387274927
Åpent landskap. Cellekontor. Co-working stasjoner. Eller aktivitetsbasert kontor. Mulighetene er mange når fremtidens arbeidsplass bygges.
shutterstock_394277728

Fakta om Business Center

Total areal kvm
7.500
Hvilken etasje?
3.-7.
Parkering
310