Herbarium

Business Center

arrow_scroll-01

Herbarium

Business Center

arrow_scroll-01

En god ramme for nybiz.
Og mer biz.

Med 7.500 kvm i det som har blitt et flott kontorbygg i sentrum, legger Herbarium de gode rammene for at forretning skal spire og gro inn i fremtiden. Topp standard, energieffektive- og fleksible løsninger skal gjøre dette til "the place to be". Det tidligere Straen- senteret innerst i vågen har en svært sentral beliggenhet, rett ved kommunikasjonsknutepunktet for buss, tog, båt og flybuss.
Cam%202-010219

Kontorkonsept med "det lille ekstra"

Kontor Pluss
Det vil bli etablert attraktive fellesarealer med blant annet møteromsenter, kafe, kantine- og garderobe fasiliteter. En felles resepsjon med «hotellfølelse», som ivaretar gjester på en god måte. Det serveres kaffe i lobbyen, eller man kan bestille servering direkte til møterommene. Tilgang til felles møteromsenter gir en fleksibilitet for leietaker gjennom at man har behov for færre møterom i sine egne eksklusive lokaler. På denne måten kan man bruke kontorarealene mer effektiv.

Fellesareal
De ansatte vil være godt ivaretatt gjennom flotte garderobefasiliteter, kantine og alle andre servicetilbud man finner i et bysentrum. Det er kjøpesenter i byggets 1. og 2. etasje med dagligvare og vinmonopol. Det vil etableres forskjellige serviceordninger i dialog med leietakerne i bygget. Dette slik at man kan til eksempel levere en skjorte som skal på rens i resepsjonen, eller bestille dekkskift på bilen.
 
  • Resepsjon, kafe og stor lobby
  • Møteromssenter – ca 14 møterom
  • Kantine
  • Garderober Selvstendige enheter i 3. etasje:
  • Restaurant
  • Treningssenter
Kluge_stavanger%20lobby_final

En ny Business-destinasjon

Prosjektet er tegnet av Snøhetta, og vil være med å utvikle Stavanger sentrum som en attraktiv destinasjon som arbeidsplass.
Cam%201-010219
shutterstock_387274849
shutterstock_387274927
Åpent landskap. Cellekontor. Co-working stasjoner. Eller aktivitetsbasert kontor. Mulighetene er mange når fremtidens arbeidsplass bygges.
shutterstock_394277728

Fakta om Business Center

Total areal kvm
7.500
Hvilken etasje?
3.-7.
Parkering
310