Kjetil Thulin
Daglig leder / Øgreid Eiendom

Etablere deg i Herbarium?

Fyll inn kontaktinformasjonen din så kontakter vi deg for en presentasjon av butikklokalene vi har for utleie. Stor fleksibilitet på både størrelse og plassering!
x

Herbarium

Business Center

Herbarium

Business Center

En god ramme for nybiz.
Og mer biz.

Med 7.500 kvm i det som skal bli et flott kontorbygg i sentrum, legger Herbarium de gode rammene for at forretning skal spire og gro inn i fremtiden. Topp standard, energieffektive- og fleksible løsninger skal gjøre dette til "the place to be". Det tidligere Straen- senteret innerst i vågen har en svært sentral beliggenhet, rett ved kommunikasjonsknutepunktet for buss, tog, båt og flybuss.

Kontorkonsept med "det lille ekstra"

Kontor Pluss
Det vil bli etablert attraktive fellesarealer med blant annet møteromsenter, kafe, kantine- og garderobe fasiliteter. En felles resepsjon med «hotellfølelse», som ivaretar gjester på en god måte. Det serveres kaffe i lobbyen, eller man kan bestille servering direkte til møterommene. Tilgang til felles møteromsenter gir en fleksibilitet for leietaker gjennom at man har behov for færre møterom i sine egne eksklusive lokaler. På denne måten kan man bruke kontorarealene mer effektiv.

Fellesareal
De ansatte vil være godt ivaretatt gjennom flotte garderobefasiliteter, kantine og alle andre servicetilbud man finner i et bysentrum. Det er kjøpesenter i byggets 1. og 2. etasje med dagligvare og vinmonopol. Det vil etableres forskjellige serviceordninger i dialog med leietakerne i bygget. Dette slik at man kan til eksempel levere en skjorte som skal på rens i resepsjonen, eller bestille dekkskift på bilen.
 
  • Resepsjon, kafe og stor lobby
  • Møteromssenter – ca 14 møterom
  • Kantine
  • Garderober Selvstendige enheter i 3. etasje:
  • Restaurant
  • Treningssenter

En ny Business-destinasjon

Prosjektet er tegnet av Snøhetta, og vil være med å utvikle Stavanger sentrum som en attraktiv destinasjon som arbeidsplass.
Åpent landskap. Cellekontor. Co-working stasjoner. Eller aktivitetsbasert kontor. Mulighetene er mange når fremtidens arbeidsplass skal planlegges.

Fakta om Business Center

Total areal kvm
7.500
Hvilken etasje?
3.-7.
Parkering
310
Kontakt utbygger: Kjetil Thulin  |  975 24 211  |  kt@ogreid.no  |  Øgreid Eiendom Sentrum
Denne siden bruker informasjonskapsler for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskapsler og personvern i vår  personvernernerklæring.