LOGO_herbarium
Shopping

Varige verdier som skinner

Alt som glitrer er ikke gull, men hos Gullkilden finner du varige verdier som skinner om kapp.

Gullkilden er en familiebedrift av godt gammelt merke og har holdt det gående i 30 år. Den filosofien som gjaldt for 30 år siden, gjelder også i dag. Høy kompetanse, finstilte ører og god relasjon til kundene.

Lidenskap for faget


- Vi er så og si oppvokst i butikk og på verksted, det er en stor og viktig del av livet, forteller Stian Falnes, som skal være daglig leder i butikken som snart åpner i Herbarium. Også søsteren, som har studert geomologi i England, er med på laget.

At familien har lidenskap for faget, er det ingen tvil om. Foreldrene skal drive butikken i Hillevåg videre. Senior har 45 år bak seg i bransjen.

    > Se video:  Dyrego Zoo i Herbarium
_DSC2962S%26W

Ekspertise og serviceånd


- Det aller viktigste er at kundene er fornøyde nå de går ut av butikken. Derfor er det viktig at våre ansatte har den rette ekspertisen og serviceinnstillingen, så kundene får akkurat det de trenger, slår Stian fast.
 
- Fra det øyeblikket kundene kommer inn, skal vi sørge for at de blir sett og hørt. Er det noe de lurer på, så skal de få et skikkelig svar uansett. De skal føle seg som gjester, og vite at vi er der for å guide dem gjennom hele besøket.
 


- Et eget univers


Forlovelse, bryllup, kjærlighetsgaver, dåp, konfirmasjon, fødselsdager. Hos Gullkilden finner du noe for alle anledninger. Gull, sølv, diamanter og andre herligheter stråler mot oss fra utstillingene. Men hva er favoritten?

- Skal jeg være nødt til å velge en ting, så må det være diamantsmykker. Det er et eget univers i seg selv - så mye å sette seg inn i, og så mange faktorer som inngår i å bestemme kvalitet og pris.

 

Gullfuglen


I oktober braker det løs med nyåpning. Når det gjelder beliggenhet, synes den daglige lederen at det er selveste Gullfuglen som er skutt. 

- Både senterets beliggenhet og vår egen plasseringen inne i senteret, er helt fantastisk.  Det er en gode mix av butikker, som vi føler at vi passer godt inn i, medgir han.

 
Gullkilden-verkstedF

Ny og fresh


Hva kan kundene deres glede seg til på Herbarium?

- En helt ny og  fresh butikk, med ny innredning og nye varer. Butikkpersonale som gjør alt for at kundene skal være fornøyde. I tillegg er det et kjempepluss at handel hos oss kan kombineres med alle de andre flotte butikkene på senteret.

 

- For et senter!


Hvorfor ville dere til Herbarium?

- Da vi  fikk se planen var vi ikke i tvil. Her måtte vi inn.  Makan til flott senter skal en lete lenge etter - om det i hele tatt finnes. 


    > Les mer: Ønsker din butikk å bli en del av Herbarium? Les mer om de ledige lokalene.​

 
Overview2019-clouds2
X

Er din butikkfremtid i Herbarium?

Hr_Ankerbygget-1657a
Ring Kjetil Thulin på tlf. 975 24 211 for en prat om muligheter – eller send oss en melding
Shopping

Relaterte artikler

Shopping

Sabrura åpner idag 28. mai!

Helt siden Sabrura åpnet i Trondheim i 2012 har målet vært å gjøre sushi til norsk hverdagskost. Det har de klart. I dag er alle restauranter høyt elsket av folk i alle aldre og idag åpner de endelig hos oss på Herbarium!
 
Shopping

Trygg og god handel hos oss

Vi på Herbarium bryr oss om din og hverandres helse, og følger rådene fra Folkehelseinstituttet.
Folk

Ditt spisested for alle anledninger

Splitter nytt restaurantkonsept åpner i midten av mars. Vi har pratet med sjef for Sabrura, Preben Oosterhof.
Folk

Upstairs - en butikk med koselig atmosfære

På torsdag 14.november åpner Upstairs på Herbarium. 
Kundene kan glede seg til en inspirerende butikk som bugner av varer i en koselig atmosfære med hyggelig betjening.
Byen

Velkommen til åpningsfesten!

Dette har vi gledet oss lenge til - torsdag 31. oktober starter åpningsfesten av Herbarium. Du og hele byen er invitert! 
Shopping

Varige verdier som skinner

Alt som glitrer er ikke gull, men hos Gullkilden finner du varige verdier som skinner om kapp.
Shopping

På lag med dyrene

Hos Dyrego Zoo er det dyrenes ve og vel som står i sentrum.
Byen

En levende by full av muligheter

Det er alltid noe spennende som skjer i Stavanger. Å styrke byens posisjon er noe mange har ønsket lenge.
Folk

Gleden med å gjøre andre bra

Les hva som er Lotte Hillestad fra Studio Alf sin drivkraft i frisørjobben - og finn ut hvilke hårprodukter hun ikke kan klare seg uten.
Shopping

Vitamininnsprøyting for Vita

Vita tilbyr et helt spekter av skjønnhet og velvære. Nå er butikken klar for framtiden i splitter nytt shoppingsenter.
Folk

Lykken er de gode kundemøtene

Emma Sofie Handeland, butikkassistent hos Vita, lar seg inspirere både av sjefen og trendene i markedet - men ingenting slår de gode kundemøtene.
Shopping

Kortreist drikke for alle anledninger

Gulating ølutsalg selger øl, vin og mineralvann - med stort fokus på alkoholfritt og lokale produsenter.
Folk

Jeg har en inspirerende jobb

Marte Idsøe i Studio Alf liker å utfordre seg selv kreativt, og finner gjerne inspirasjon av folk hun ser på gata. Vi har tatt en prat om trivsel, inspirasjon og gode hårtips.
Shopping

Midt i blinken for Mester Grønn

Hvorfor skal du andre steder når alt du trenger er her?
Det sier Mette Paulsen, butikkleder i Mester Grønn. 
Ifølge henne er beliggenheten en mester verdig.
Folk

Grønn Glede

Det er ikke uten grunn at Marita Hole har jobbet hos Mester Grønn i 19 år - og gleder seg til kanskje 19 nye.
Shopping

Det er stas å fortelle at salongen snart er klar...

Studio Alf har hatt en spennende reise i Stavanger og nå er tiden inne for å satse videre.
Shopping

I​kke større, bare enormt mye bedre

Selve kjøpesenter-delen av Herbarium har ikke vokst i kvadratmeter, men sprenger grenser når det gjelder romslighet, fleksibilitet og organisering. Seniorrådgiver hos Øgreid Eiendom, Merethe Svensen, oppsummerer noen av hovedgrepene som er tatt for å skape gode butikklokaler tilpasset morgendagens butikksenter.
Shopping

12.000 faste kunder kan ikke ta feil

i 32 år har Studio Alf hatt tilholdssted på EPA/Straensenteret. Nå er frisørkjeden klare for ny epoke i Stavanger  og utvider med 250 kvadratmeter på Herbarium. - Ja, nå satser vi. Dette senteret er vårt hjem og det er her vi har kundemassen vår, sier Erik Øgreid Hartvigsen, operativ leder for Studio Alf Frisører.
Folk

På fornavn med kundene

Det er stor aktivitet på senteret med byggefolk som sager, fliselegger og hamrer. Gamle materialer skal erstattes med nye, romprogrammet skal endres - senteret lever. 
Byen

Nye tider i byen!

Med 17.000 kvadratmeter shopping og business midt i sentrum, er det ingen tvil om at Herbarium bringer noe nytt inn i bybildet. At bygget er tegnet av selveste Snøhetta og vil få egen bypark på taket, vitner om en satsing som varsler nye tider.
Folk

Delikatesser til folket

Butikkansatt Renate Belden fra Helgø/Meny og kollegene teller ned mot åpningen av Herbarium i oktober – et splitter nytt senter med enda mer av alt det gode. 
Folk

- Mine 3 tips for å lykkes med butikk på Herbarium

Vi har snakket med Helgø Meny sin ferskvaresjef Gunnstein Ullestad, som kan se tilbake på 17 suksessfulle år i senteret - så langt. Han deler noen av hemmelighetene som gjør at kundene kommer tilbake i butikken igjen og igjen. 
Byen

Slangen og elefanten – idéen bak Herbarium?

Å utvikle sentrumsprosjekter hvor en del av oppgaven er å ivareta deler av et eksisterende bygg er en utfordrende oppgave. I Snøhetta sin  idéfase hvor Herbarium sin integrasjon mot omkringliggende bebyggelse dukket det opp en slange og en elefant – var dette løsningen?
Byen

- Et løft for Stavanger sentrum - og et praktbygg for fremtiden

Vi har snakket med arkitekten fra Snøhetta som følger prosessen fra start til mål. Allerede i oktober skal Herbarium nemlig stå ferdigstilt - i all sin prakt.  Arkitekt og prosjektleder Rune Grasdal sparer ikke på superlativene når han snakker om transformasjonen som Straen-senteret har gjennomgått.
 
Byen

Puster nytt liv i sentrum

Etter mange år med grundig arbeid ser sentrumsprosjektet Herbarium endelig dagens lys. Allerede før byggestart er alle kontorflatene i det sjuetasjes store bygget utleid. - Det er fantastisk å være i gang med byggeprosessen og vi gleder oss til å få flere butikker med på laget, sier daglig leder i Øgreid Eiendom AS, Kjetil Thulin, entusiastisk.
Alle
Shopping
Folk
Trender
arrowheads-pointing-up
Tilbake til topp