LOGO_herbarium
IMG_1143B%26W
Folk

Ditt spisested for alle anledninger

Splitter nytt restaurantkonsept åpner i midten av mars. Vi har pratet med sjef for Sabrura, Preben Oosterhof.
Enten du er ute for en business-lunsj eller du skal nyte det gode liv med gode venner, så leverer Sabrura på Herbarium varene. Restauranten åpner i løpet av mars 2020.


Asiatiske delikatesser i stort spenn


Hos Sabrura bretter det asiatiske kjøkken seg ut i all sin prakt. 

- Kundefavoritten er vår fantastiske buffet. Her finner du et variert utvalg med sushi og stics, asiatisk salat, dim sim, gyoza, vårruller og mye mer, forteller Preben Oosterhof.
-  Og det beste av alt; du velger selv, og spiser til du blir mett. 

   > Se video: Vitamininnsprøyting for Vita
Buffet_sabrura

Du bestemmer!


Når mange møtes for et godt måltid så er det jo ofte slik at man har ulike preferanser og da passer det jo perfekt med buffet hvor man kan velge selv. 
- Vi har noe for enhver smak. Selv om vi er en sushirestaurant, kan man fint spise et godt måltid hos oss helt fritt for rå fisk. Vi er blant annet kjente for våre nydelige satay kyllingsticks. 

 

Hva vil du anbefale for en business lunch?


- Da ville jeg kanskje valgt en av våre kombomenyer. Du får sitte i fred ved bordet mens vi tilbereder og serverer maten. Er det lunsjpause i en travel arbeidsdag, er buffeten definitivt det beste valget. Maten står klar og det er bare å forsyne seg. Kjapt, enkelt og rå-godt.

 

Take away


- Har du det ekstra travelt så anbefaler vi en take away-buffet; Da plukker du med deg 20 av dine favorittbiter fra buffeten og tar med deg tilbake på arbeidsplassen. Det blir ikke enklere enn det, slår den daglige lederen fast.

 

Hvorfor Sabrura? Hvorfor Herbarium?


 - Herbarium blir en skikkelig spennende lokasjon for oss, med et attraktivt nærmiljø. Her vil vårt konsept være med å bidra til å skape et mangfold i tilbudet til kunden, enten de vil sitte ned og nyte maten eller ta den med seg hjem.


Hva er kjekkest med jobben din?


- I Sabrura jobber vi med mat, men det viktigste av alt er at vi jobber med mennesker. Det er menneskene i Sabrura som lager den gode maten, som serverer den og som sørger for at hver gjest som kommer innom oss får en god opplevelse. 
 
buffet_nigiri

Hva brenner du for?


- Alle som jobber i Sabrura brenner for å skape den gode gjesteopplevelsen. Vi jobber hver dag for å levere over forventning, slik at gjesten besøker oss igjen og igjen. Det krever mye av oss, men vi er også av den typen som trigges av å være best. 

 

Konseptet


Sabrura åpnet sin første restaurant på Byhaven, et elegant kjøpesenter midt i Trondheim sentrum. 
- Vi så et marked for kvalitetsmat, effektivt servert og tilgjengelig for folk flest gjennom sentral lokalisering på kjøpesenter. Og det må vi si at vi har truffet godt med, sier Preben.

- Vi har nå fire restauranter bare i Trondheim sentrum, og folket digger det, legger han til. - Maten står klar, og gjesten kommer til dekket bord. Det er også veldig mange som benytter seg av vårt take away tilbud. 


    > Les mer: Ønsker din butikk å bli en del av Herbarium? Les mer om de ledige lokalene.​


Atmosfære


Han tror også at atmosfæren i restaurantene er med på å gjøre Sabrura til en kul restaurant, og en plass du gjerne legger til favorittlista di -  en uformell plass hvor folk føler seg vel og trives sammen med andre. 

Restauranten på Herbarium blir nummer 13. eller 14. i Norge.
- Vi åpner en restaurant til rundt samme tid, så vi får se hvem som kommer først;-)

Hva kan kundene glede seg til?
- Kundene kan glede seg til å få servert nydelig mat i en trivelig atmosfære.


Også for barnefamilier

 
Sabrura er et meget godt alternativ også for barnefamilier, og er det perfekte stedet å introdusere barna for sushi på. 
- I og med at vi serverer buffet så kan de selv velge hva de vil smake på, og de finner raskt sin favoritt. Barn under 6 år spiser gratis fra vår buffet i følge med en betalende voksen, og barn mellom 6 – 12 år betaler halv pris på buffet. Det er en god deal når familien skal ut å spise mat.
 
Take_away_anette
Folk

Relaterte artikler

Shopping

Sabrura åpner idag 28. mai!

Helt siden Sabrura åpnet i Trondheim i 2012 har målet vært å gjøre sushi til norsk hverdagskost. Det har de klart. I dag er alle restauranter høyt elsket av folk i alle aldre og idag åpner de endelig hos oss på Herbarium!
 
Shopping

Trygg og god handel hos oss

Vi på Herbarium bryr oss om din og hverandres helse, og følger rådene fra Folkehelseinstituttet.
Folk

Ditt spisested for alle anledninger

Splitter nytt restaurantkonsept åpner i midten av mars. Vi har pratet med sjef for Sabrura, Preben Oosterhof.
Folk

Upstairs - en butikk med koselig atmosfære

På torsdag 14.november åpner Upstairs på Herbarium. 
Kundene kan glede seg til en inspirerende butikk som bugner av varer i en koselig atmosfære med hyggelig betjening.
Byen

Velkommen til åpningsfesten!

Dette har vi gledet oss lenge til - torsdag 31. oktober starter åpningsfesten av Herbarium. Du og hele byen er invitert! 
Shopping

Varige verdier som skinner

Alt som glitrer er ikke gull, men hos Gullkilden finner du varige verdier som skinner om kapp.
Shopping

På lag med dyrene

Hos Dyrego Zoo er det dyrenes ve og vel som står i sentrum.
Byen

En levende by full av muligheter

Det er alltid noe spennende som skjer i Stavanger. Å styrke byens posisjon er noe mange har ønsket lenge.
Folk

Gleden med å gjøre andre bra

Les hva som er Lotte Hillestad fra Studio Alf sin drivkraft i frisørjobben - og finn ut hvilke hårprodukter hun ikke kan klare seg uten.
Shopping

Vitamininnsprøyting for Vita

Vita tilbyr et helt spekter av skjønnhet og velvære. Nå er butikken klar for framtiden i splitter nytt shoppingsenter.
Folk

Lykken er de gode kundemøtene

Emma Sofie Handeland, butikkassistent hos Vita, lar seg inspirere både av sjefen og trendene i markedet - men ingenting slår de gode kundemøtene.
Shopping

Kortreist drikke for alle anledninger

Gulating ølutsalg selger øl, vin og mineralvann - med stort fokus på alkoholfritt og lokale produsenter.
Folk

Jeg har en inspirerende jobb

Marte Idsøe i Studio Alf liker å utfordre seg selv kreativt, og finner gjerne inspirasjon av folk hun ser på gata. Vi har tatt en prat om trivsel, inspirasjon og gode hårtips.
Shopping

Midt i blinken for Mester Grønn

Hvorfor skal du andre steder når alt du trenger er her?
Det sier Mette Paulsen, butikkleder i Mester Grønn. 
Ifølge henne er beliggenheten en mester verdig.
Folk

Grønn Glede

Det er ikke uten grunn at Marita Hole har jobbet hos Mester Grønn i 19 år - og gleder seg til kanskje 19 nye.
Shopping

Det er stas å fortelle at salongen snart er klar...

Studio Alf har hatt en spennende reise i Stavanger og nå er tiden inne for å satse videre.
Shopping

I​kke større, bare enormt mye bedre

Selve kjøpesenter-delen av Herbarium har ikke vokst i kvadratmeter, men sprenger grenser når det gjelder romslighet, fleksibilitet og organisering. Seniorrådgiver hos Øgreid Eiendom, Merethe Svensen, oppsummerer noen av hovedgrepene som er tatt for å skape gode butikklokaler tilpasset morgendagens butikksenter.
Shopping

12.000 faste kunder kan ikke ta feil

i 32 år har Studio Alf hatt tilholdssted på EPA/Straensenteret. Nå er frisørkjeden klare for ny epoke i Stavanger  og utvider med 250 kvadratmeter på Herbarium. - Ja, nå satser vi. Dette senteret er vårt hjem og det er her vi har kundemassen vår, sier Erik Øgreid Hartvigsen, operativ leder for Studio Alf Frisører.
Folk

På fornavn med kundene

Det er stor aktivitet på senteret med byggefolk som sager, fliselegger og hamrer. Gamle materialer skal erstattes med nye, romprogrammet skal endres - senteret lever. 
Byen

Nye tider i byen!

Med 17.000 kvadratmeter shopping og business midt i sentrum, er det ingen tvil om at Herbarium bringer noe nytt inn i bybildet. At bygget er tegnet av selveste Snøhetta og vil få egen bypark på taket, vitner om en satsing som varsler nye tider.
Folk

Delikatesser til folket

Butikkansatt Renate Belden fra Helgø/Meny og kollegene teller ned mot åpningen av Herbarium i oktober – et splitter nytt senter med enda mer av alt det gode. 
Folk

- Mine 3 tips for å lykkes med butikk på Herbarium

Vi har snakket med Helgø Meny sin ferskvaresjef Gunnstein Ullestad, som kan se tilbake på 17 suksessfulle år i senteret - så langt. Han deler noen av hemmelighetene som gjør at kundene kommer tilbake i butikken igjen og igjen. 
Byen

Slangen og elefanten – idéen bak Herbarium?

Å utvikle sentrumsprosjekter hvor en del av oppgaven er å ivareta deler av et eksisterende bygg er en utfordrende oppgave. I Snøhetta sin  idéfase hvor Herbarium sin integrasjon mot omkringliggende bebyggelse dukket det opp en slange og en elefant – var dette løsningen?
Byen

- Et løft for Stavanger sentrum - og et praktbygg for fremtiden

Vi har snakket med arkitekten fra Snøhetta som følger prosessen fra start til mål. Allerede i oktober skal Herbarium nemlig stå ferdigstilt - i all sin prakt.  Arkitekt og prosjektleder Rune Grasdal sparer ikke på superlativene når han snakker om transformasjonen som Straen-senteret har gjennomgått.
 
Byen

Puster nytt liv i sentrum

Etter mange år med grundig arbeid ser sentrumsprosjektet Herbarium endelig dagens lys. Allerede før byggestart er alle kontorflatene i det sjuetasjes store bygget utleid. - Det er fantastisk å være i gang med byggeprosessen og vi gleder oss til å få flere butikker med på laget, sier daglig leder i Øgreid Eiendom AS, Kjetil Thulin, entusiastisk.
Alle
Shopping
Folk
Trender
arrowheads-pointing-up
Tilbake til topp