Hva brenner du for?
- Alle som jobber i Sabrura brenner for å skape den gode gjesteopplevelsen. Vi jobber hver dag for å levere over forventning, slik at gjesten besøker oss igjen og igjen. Det krever mye av oss, men vi er også av den typen som trigges av å være best.
Konseptet
Sabrura åpnet sin første restaurant på Byhaven, et elegant kjøpesenter midt i Trondheim sentrum.
- Vi så et marked for kvalitetsmat, effektivt servert og tilgjengelig for folk flest gjennom sentral lokalisering på kjøpesenter. Og det må vi si at vi har truffet godt med, sier Preben.
- Vi har nå fire restauranter bare i Trondheim sentrum, og folket digger det, legger han til. - Maten står klar, og gjesten kommer til dekket bord. Det er også veldig mange som benytter seg av vårt take away tilbud.
> Les mer: Ønsker din butikk å bli en del av Herbarium? Les mer om de ledige lokalene.
Atmosfære
Han tror også at atmosfæren i restaurantene er med på å gjøre Sabrura til en kul restaurant, og en plass du gjerne legger til favorittlista di - en uformell plass hvor folk føler seg vel og trives sammen med andre.
Restauranten på Herbarium blir nummer 13. eller 14. i Norge.
- Vi åpner en restaurant til rundt samme tid, så vi får se hvem som kommer først;-)
Hva kan kundene glede seg til?
- Kundene kan glede seg til å få servert nydelig mat i en trivelig atmosfære.
Også for barnefamilier
Sabrura er et meget godt alternativ også for barnefamilier, og er det perfekte stedet å introdusere barna for sushi på.
- I og med at vi serverer buffet så kan de selv velge hva de vil smake på, og de finner raskt sin favoritt. Barn under 6 år spiser gratis fra vår buffet i følge med en betalende voksen, og barn mellom 6 – 12 år betaler halv pris på buffet. Det er en god deal når familien skal ut å spise mat.