LOGO_herbarium
Folk

- Mine 3 tips for å lykkes med butikk på Herbarium

Vi har snakket med Helgø Meny sin ferskvaresjef Gunnstein Ullestad, som kan se tilbake på 17 suksessfulle år i senteret - så langt. Han deler noen av hemmelighetene som gjør at kundene kommer tilbake i butikken igjen og igjen. 
Helgø/Meny som etablerte seg på senteret allerede i 2003, er faktisk Stavanger sentrums største dagligvarebutikk. Det er en posisjon som er kjekk å ha. 

- Vi har hatt utrolig fine år her med god tilstrømming av kunder. Nå gleder vi oss stort over hva som er i ferd med å skje. Det blir rene oppturen, med enda flere butikker og valgmuligheter - i fantastisk flotte omgivelser, sier Ullestad, som har vært med siden starten.

 

Basert på egen drift - hva skal til for å lykkes her?


- Lykkeformelen er vel universell. Det som virker andre steder, virker nok også her.
Men vi har tre faktorer vi ikke kommer utenom: 
  1. Du må være unik og helst ingen annen lik. Du må ha noe som skiller deg ut fra massen. 
  2. Du må ha høy grad av service, og være interessert og nysgjerrig på kundene dine. For å  yte høy grad av service, må også det neste punktet være på plass. 
  3. Du må ha flinke folk på jobb, som kan faget sitt og som kan kundebehandling.  
Gunnstein forteller stolt at bare i ferskvaren er det flere ansatte med både fagbrev og svennebrev  - bl.a én pølsemaker, tre kokker, én butikkslakter og tre fiskehandlere.  – Å kunne gi godt kvalifisert råd og hjelp til våre kunder gjør forhåpenligvis også at handelsopplevelsen blir enda kjekkere. 
 
helgoe2

Hva gleder du deg til med det nye senteret?


- Alt, men for oss som har vært her en stund, er det trivelig med enda flere kunder. For de nye butikkene, må det jo være en enorm trygghet at vi har en fast, stabil og lojal kundekrets.

     > Les også: Butikkansatt Renate Belden fra Helgø/Meny teller ned mot åpningen av Herbarium i oktober
 

Hvem handler her?


- Vi er veldig lokale. Mange av kundene våre er stamkunder, som vi faktisk kjenner ved navn. Ellers er det kanskje folk som vet hva de vil ha, og som dropper innom for en effektiv handel. Men for all del, vi har kunder fra hele regionen. 

 

Helgoe-1-BW

Hvordan er det å jobbe her?


- Vi som jobber på Helgø Meny stortrives på jobb, og det tror vi smitter over på den daglige driften. Det vil alltid være folk som vil prøve noe nytt, men vi er faktisk en solid stamme her som nekter å slutte, smiler han og legger til:

- I tillegg har vi et godt samhold på huset. Alle butikkene er gode venner, som vil det beste for hverandre. Ja, på Herbarium er vi en stor familie. 

     > Les også:  Hva gjør de nye butikklokalene bedre enn de gamle?


Hva slags senter blir Herbarium?


- Samlet blir dette et unikt senter med beste beliggenhet og gode parkeringsmuligheter - der travle hverdagsmennesker får tak i alt de trenger, til hverdag og fest! 
 
helgoe1
X

Er din butikkfremtid i Herbarium?

Hr_Ankerbygget-1657a
Ring Kjetil Thulin på tlf. 975 24 211 for en prat om muligheter – eller send oss en melding
Folk

Relaterte artikler

Shopping

12.000 faste kunder kan ikke ta feil

i 32 år har Studio Alf hatt tilholdssted på EPA/Straensenteret. Nå er frisørkjeden klare for ny epoke i Stavanger  og utvider med 250 kvadratmeter på Herbarium. - Ja, nå satser vi. Dette senteret er vårt hjem og det er her vi har kundemassen vår, sier Erik Øgreid Hartvigsen, operativ leder for Studio Alf Frisører.
Shopping

I​kke større, bare enormt mye bedre

Selve kjøpesenter-delen av Herbarium har ikke vokst i kvadratmeter, men sprenger grenser når det gjelder romslighet, fleksibilitet og organisering. Seniorrådgiver hos Øgreid Eiendom, Merethe Svensen, oppsummerer noen av hovedgrepene som er tatt for å skape gode butikklokaler tilpasset morgendagens butikksenter.
Folk

På fornavn med kundene

Det er stor aktivitet på senteret med byggefolk som sager, fliselegger og hamrer. Gamle materialer skal erstattes med nye, romprogrammet skal endres - senteret lever. 
Byen

Nye tider i byen!

Med 17.000 kvadratmeter shopping og business midt i sentrum, er det ingen tvil om at Herbarium bringer noe nytt inn i bybildet. At bygget er tegnet av selveste Snøhetta og vil få egen bypark på taket, vitner om en satsing som varsler nye tider.
Folk

Delikatesser til folket

Butikkansatt Renate Belden fra Helgø/Meny og kollegene teller ned mot åpningen av Herbarium i oktober – et splitter nytt senter med enda mer av alt det gode. 
Folk

- Mine 3 tips for å lykkes med butikk på Herbarium

Vi har snakket med Helgø Meny sin ferskvaresjef Gunnstein Ullestad, som kan se tilbake på 17 suksessfulle år i senteret - så langt. Han deler noen av hemmelighetene som gjør at kundene kommer tilbake i butikken igjen og igjen. 
Byen

Slangen og elefanten – idéen bak Herbarium?

Å utvikle sentrumsprosjekter hvor en del av oppgaven er å ivareta deler av et eksisterende bygg er en utfordrende oppgave. I Snøhetta sin  idéfase hvor Herbarium sin integrasjon mot omkringliggende bebyggelse dukket det opp en slange og en elefant – var dette løsningen?
Byen

- Et løft for Stavanger sentrum - og et praktbygg for fremtiden

Vi har snakket med arkitekten fra Snøhetta som følger prosessen fra start til mål. Allerede i oktober skal Herbarium nemlig stå ferdigstilt - i all sin prakt.  Arkitekt og prosjektleder Rune Grasdal sparer ikke på superlativene når han snakker om transformasjonen som Straen-senteret har gjennomgått.
 
Byen

Puster nytt liv i sentrum

Etter mange år med grundig arbeid ser sentrumsprosjektet Herbarium endelig dagens lys. Allerede før byggestart er alle kontorflatene i det sjuetasjes store bygget utleid. - Det er fantastisk å være i gang med byggeprosessen og vi gleder oss til å få flere butikker med på laget, sier daglig leder i Øgreid Eiendom AS, Kjetil Thulin, entusiastisk.
Alle
Shopping
Folk
Trender
arrowheads-pointing-up
Tilbake til topp
Kontakt utbygger: Kjetil Thulin  |  975 24 211  |  kt@ogreid.no  |  Øgreid Eiendom Sentrum
Denne siden bruker informasjonskapsler for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskapsler og personvern i vår  personvernernerklæring.