Herbarium

Shopping

En god ramme for handel.
Alle dager. Pluss lørdag.

I alle år har Straen Senteret, det som nå skal bli til Herbarium, vært et av regionens mest populære handlesenter. Og med 12.000 kvm handel og mange kjekke butikker i bygget, vil vi alltid jobbe målrettet for å kunne tilby akkurat det du trenger – til hverdags – og til helg.
cam2 rgb color 0000 5b

Spennende butikker

Miksen av butikker har alltid vært bra på Straen Senteret. Derfor er det også svært gledelig at alle de viktigste butikkene våre også er med videre når senteret nyåpner som Herbarium i slutten av 2019. Og med et senter i utvikling skapes det også rom for nye aktører – det er derfor kjekt å kunne meddele at også de etablerte butikkonseptene Kitchn og Upstairs blir en del av senteret. 
dinlogoher1
helgomeny
logo-i-svart-med-emblem-midtsilt-over
apotek1 logo webb
vita logo1
studioalf
2500kvm1
mestergronn-logo-500x300-px
kitchn-logo-500x300-px
upstairs logo fetcs3-svart-etset
feel
oliveres-co
princess-norge-logo
norli logo copy
iphoneklinikken
budskap1

entusiastiske MEDARbeidere


Entusiastiske og glade medarbeidere har alltid vært senteret sitt varemerke. Og med de nye butikkonseptene på plass når Herbarium åpner dørene for fullt, satser vi på å ha enda flere glade mennesker samlet under ett tak - både handlende og arbeidende.

Les mer om det som finnes idag på senteret, på Straen Senterets egne nettsider.
Besøk Straen Senteret
Tekst
studioalf1-1024x681

Opp - opp - opp!


Himmel helt ned i 1.etasje er ikke hverdags, men det blir det i Herbarium. Med inngang fra gateplan i Lars Hertervigsgate, kommer du inn i det som blir det nye senterets aula.

Fra bakkeplan kan du ta rulletrappen opp til butikkene i 2 etasjen. Du kan også ta turen videre oppover og ut på byens nye bypark på taket, hvor du kan nyte utsikten utover byen.
cam1-option1

Parkering

Selvsagt – det blir parkering i 2. etasje, og i tilknyttet offentlig parkeringsanlegg med 310 plasser og direkte adkomst med heis til senteret og kontorene.
frame 01
cam7

Bypark på taket

Taket blir et av byens flotteste oppholdsrom, med restaurant og utsikt utover byen. Parken blir derfor et naturlig sted å nyte en kopp kaffi eller en liten lunsj. Tilkomst er enkelt enten via trapper fra Lars Hertervigs gate, gjennom hovedbygget eller ovenfra Løkkeveien.

Litt fakta om Shopping

Total areal kvm
12.000
Antall butikker
20-25
Parkering
400
Kontakt utbygger: Kjetil Thulin  |  975 24 211  |  kt@ogreid.no  |  Øgreid Eiendom Sentrum