Ledige lokaler

Rom for flere

Opptil 2.500 kvm butikk- og 
næringslokaler midt i sentrum

Tenker du fremover – tenker du nyetablering – tenker du vekst – tenker du Stavanger sentrum? I Herbarium vil du treffe likesinnede – derfor er det kanskje en idé og se litt nærmere på lokalene vi har ledig i 1. og  2. etasje av senteret – fra 58 kvm til 2.500 kvm, det gir muligheter!

1.ETASJE – HAR MANGE KJEKKE "NABOER"

Første etasje i Herbarium begynner allerede å bli ganske fullt, men fremdeles er det noen muligheter for "de rette" konseptene som vil være med når "senter-innvielsen" skjer neste år. Og husk – her begynner vi ikke "fra scratch" – senteret har en lang historie både som EPA og Straensenteret så en del av kundene dine besøker oss allerede idag. Men kanskje kan nettopp din butikk/restaurant være det som trekker inn nye kunder fremover? Det som gjør Herbarium til det flotteste senteret i regionen. Ta kontakt for en nærmere presentasjon av lokalene.

2.ETASJE – FLEKSIBLE MULIGHETR

Større flater for å drive butikk er en mangelvare i Stavanger sentrum. Med butikk i 2.etasje i Herbarium får du en vekstmulighet midt i bykjernen, i et spennende bygg hvor det i tillegg til vanlige handelsbesøkende også vil jobbe folk i det som blir byens kanskje flotteste kontorlokaler (3.-7. etasje). 

De fleksible lokalene på totalt 2.500 kvm kan tilpasses de behovene man har – enten man vil dele opp i mindre seksjoner - eller åpne opp fullt i hele etasjen. Fra lokalene er det direkte tilgang til parkeringen, som også er tilknyttet 310 ekstra plasser i P-Kyrre. Den åpne løsningen med atrium i midten og ned i 1. etasje vil gi både mye lys og god oversikt slik at man ser butikkene i 2. etasje fra inngangen i 1. etasje. Butikk-sammensetningen i bygget har alltid vært bra, med "alt som trengs både til hverdags og helg".  
Andre fordeler med å være i Herbarium?
Stavanger sentrum har idag den beste kollektivdekningen i regionen, samtidig finnes det god parkeringsdekning og enkel tilkomst i sentrum. I Ankerkvartalet, nærmeste nabo av Herbarium, er det i dag et etablert restaurant-og kontormiljø med selskaper innen bank, finans, advokat, konsulent og oljerelatert virksomhet. Prosjektet er tegnet av Snøhetta, og vil være med å utvikle Stavanger sentrum som en attraktiv destinasjon som arbeidsplass. Taket blir et av byens flotteste oppholdsrom med utsikt utover byen. Velbekomme!

Er din butikk/bedrift aktuell for Herbarium?

Kontakt oss for en gjennomgang av planer/prosjektet.
kjetilt2
Kjetil Thulin
Daglig leder

Øgreid Eiendom Sentrum
Tlf: 975 24 211
E-post: kt@ogreid.no
 
klr 2296
Jon Brakestad
Eiendomssjef

Øgreid Eiendom Sentrum
Tlf: 905 17 432
E-post: jb@ogreid.no
 

Opp - opp - opp!


Himmel helt ned i 1.etasje er ikke hverdags, men det blir det i Herbarium. Med inngang fra gateplan i Lars Hertervigsgate, kommer du inn i det som blir det nye senterets aula.

Fra bakkeplan kan du ta rulletrappen opp til butikkene i 2 etasjen. Du kan også ta turen videre oppover og ut på byens nye bypark på taket, hvor du kan nyte utsikten utover byen.
cam1-option1
Kontakt utbygger: Kjetil Thulin  |  975 24 211  |  kt@ogreid.no  |  Øgreid Eiendom Sentrum