Herbarium

Business Center

Herbarium

Business Center

En god ramme for nybiz.
Og mer biz.

Med 8.000 kvm i det som skal bli byens flotteste Business Center, legger Herbarium de gode rammene for at business skal spire og gro inn i fremtiden. Topp standard, energieffektive løsninger og fleksible løsninger skal gjøre dette til "the place to be".
cam1
cam 4 0107 2

En ny Business-destinasjon

Øgreid Eiendoms ambisjoner har helt fra starten av utviklingen vært å bygge byens mest attraktive kontorsenter. Derfor blir Herbarium 3. til 7.  etasje forbeholdt Business-utvikling, kontor og møtefasiliteter. Prosjektet er tegnet av Snøhetta, og vil være med å utvikle Stavanger sentrum som en attraktiv destinasjon som arbeidsplass.

Kontorkonsept med
"det lille ekstra"

Kontor Pluss
Det vil bli etablert attraktive fellesarealer med blant annet møteromsenter, kafe, kantine- og garderobe fasiliteter. En felles resepsjon med «hotellfølelse», som ivaretar gjester på en god måte. Det serveres kaffe i lobbyen, eller man kan bestille servering direkte til møterommene. Tilgang til felles møteromsenter gir en fleksibilitet for leietaker gjennom at man har behov for færre møterom i sine egne eksklusive lokaler. På denne måten kan man bruke kontorarealene mer effektiv.

Fellesareal
De ansatte vil være godt ivaretatt gjennom flotte garderobefasiliteter, kantine og alle andre servicetilbud man finner i et bysentrum. Det er kjøpesenter i byggets 1. og 2. etasje med dagligvare og vinmonopol. Det vil etableres forskjellige serviceordninger i dialog med leietakerne i bygget. Dette slik at man kan til eksempel levere en skjorte som skal på rens i resepsjonen, eller bestille dekkskift på bilen.
 
  • Resepsjon, kafe og stor lobby
  • Møteromssenter – ca 14 møterom
  • Kantine
  • Garderober Selvstendige enheter i 3. etasje:
  • Restaurant
  • Treningssenter
     
På taket av byen
Helt på toppen av toppen - i det som blir et av byens flotteste oppholdsrom – planlegger vi en restaurant med terrasse og panoramautsikt over hele byen. En hyggelig middag her sammen med gode kollegaer eller venner  – kan du tenke deg noe bedre?
cam2 nologo1
cam1
shutterstock 387274849
shutterstock 387274927
Åpent landskap. Cellekontor. Co-working stasjoner. Eller aktivitetsbasert kontor. Mulighetene er mange når fremtidens arbeidsplass skal planlegges.
shutterstock 394277728

Fakta om Business Center

Total areal kvm
8.000
Hvilken etasje?
3.-7.
Parkering
310
Kontakt utbygger: Kjetil Thulin  |  975 24 211  |  kt@ogreid.no  |  Øgreid Eiendom Sentrum